coaching

Naast de training voor leiders van het Droom en Leef programma bieden wij ook coaching aan. Of je nu je eigen bijbelstudiegroep door de cursus heen leidt of als team een conferentie gaat geven, je zult ongetwijfeld verschillende vragen, moeilijkheden en onduidelijkheden tegenkomen tijdens de voorbereidingen en wellicht ook tijdens het programma zelf. We willen jou, maar ook je team, hierbij helpen.

De afgelopen jaren is Droom en Leef enorm gegroeid. Er zijn inmiddels diverse teams over heel de wereld actief. Met veel liefde ondersteunen we deze teams, maar de tijd die daarin gaat zitten loopt behoorlijk op. Daarom bieden we het volgende aan:
Na het volgen van de training kan je bij het opstarten van een nieuw team 1 keer 40 minuten al je vragen stellen. Dit is geheel kosteloos, maar alleen op afspraak en via Zoom.

Als je meer vragen of ondersteuning nodig hebt dan bieden we je een coaching abonnement aan voor 25 euro, gedurende 2 uur via Zoom.

Ook bieden we een coaching + abonnement aan. Dit houdt in dat we je op locatie op komen zoeken en daar 2 trainingsavonden geven over dat wat jullie nodig hebben. Dit kost 50 euro plus reiskosten en is alleen mogelijk in Nederland.

Verzamel al je vragen en spreek ze met ons door. We helpen je graag!