trainingen

God heeft ons duidelijk laten zien dat het doorgeven van de droom belangrijk is. Hij heeft ons dit programma niet gegeven om voor onszelf te houden, maar om het door te geven. We zijn gemaakt om het leven door te geven, om ons te vermenigvuldigen.

Daarom bieden wij een training aan voor trainers / leiders. Tijdens de training leer je met een team een Droom en Leef cursus of conferentie te organiseren. Je leert hoe je de lessen moet geven, hoe je een passend getuigenis schrijft en geeft. En je wordt getraind in de creatieve activiteiten. Ook leer je hoe al deze onderdelen van het programma samenwerken. Na deze training geef je een conferentie of cursus en helpen we je waar het nodig is.

De training kan zowel op een fysieke locatie als online gegeven worden, afhankelijk van de situatie.

Heb je interesse om een training te volgen om zelf het Droom en Leef programma te kunnen geven?

In 2016 woonde ik voor het eerst een Jozef-conferentie bij. Ik leerde veel over vergeving en Gods genade voor mij en de mensen in het algemeen. Door het voorbeeld van Jozefs leven te gebruiken, gaf God genezing van pijn in delen van mijn leven waarvan ik niet eens wist dat ze er waren.

Hierna volgde ik een training zodat ik samen met een team kon dienen en de conferentie aan anderen kon geven. Ik ben dieper in het leven van Jozef gaan graven. Door de lessen te geven, mijn persoonlijk getuigenis te vertellen en drama te spelen, werd me nog meer duidelijk over onze wonderbaarlijke God.

In 2020 was het niet mogelijk om samen te komen voor deze conferenties en toen zijn we begonnen met het treffen van voorbereidingen voor online conferenties en trainingen. Mijn persoonlijk getuigenis werd opgenomen en ik werd opnieuw overtuigd van de kracht van vergeving.
Ik vind het leuk om in ons team te dienen en ik kijk er naar uit om deze prachtige conferentie opnieuw te mogen geven, of het nu een conferentie in een zaal is of online!

Sarah – deelnemer en trainer