CONFERENTIES

Tijdens de vierdaagse conferentie volgen we het verhaal van het leven van Jozef en zijn gezin. Als de lieveling van zijn vader ontving Jozef dromen van God. Hij werd door zijn broers afgewezen, als slaaf verkocht, ten onrechte beschuldigd en in de gevangenis gezet. Uiteindelijk werd Jozef een belangrijke leider. In al deze levensfasen was God met Jozef en vormde hij hem door zijn pijn en verdriet heen.

Zowel mannen als vrouwen kunnen geweldige levensveranderende lessen leren uit Jozefs leven. De kracht van deze conferentie ligt in de praktische toepassing ervan. Door middel van studies, discussiegroepen, drama, groepsactiviteit, creativiteit en gebed ontdek je wat er in je hart leeft. Je eigen opvoeding, grote levensgebeurtenissen, verschillende verleidingen en teleurstellingen, ze hebben allemaal hun effect op je leven. Je leert je gebroken dromen en verliezen onder ogen te zien. Je vindt de kracht van vergeving, begint Gods stem te verstaan en ontdekt meer over Gods plan voor je leven. Als geliefde zoon of dochter zal je een diepere relatie met God aangaan en zal je veranderingen merken in je rol als gemeentelid, levenspartner, ouder en vriend(in).

“Mijn vrouw wilde dat ik deze conferentie bijwoonde en samen hebben we God en elkaar weer gevonden. Door mijn levenslijn te maken, begon ik te zien wat er was gebeurd in de moeilijke tijden van mijn leven. Na zeven jaar gescheiden te zijn geweest van mijn vrouw, wil God dat ik het goed maak met haar door om vergeving te vragen.”

Robert – deelnemer

NB: Door het getuigenis van haar man werd Roberts vrouw zich ervan bewust dat ze nooit echt had begrepen wat Robert in zijn leven had meegemaakt. Tijdens de conferentie zag ze ook haar eigen rol in die moeilijke jaren van hun relatie.

“Ik werd uitgenodigd om een rol te spelen in een dramastuk. Ik deed er een beetje lacherig over. Maar God schudde me door elkaar en sprak krachtig tot me door dit stuk. Ik heb in mijn leven nog nooit zoiets meegemaakt.”

Karim – deelnemer

drama2@4x