cursussen

Het Droom en Leef programma als cursus
Wil je samen met een groep vrienden of een kleine groep uit je kerk dieper in het leven van Jozef duiken? Je ontdekt wat Jozefs wandel met God je kan leren in een veilige, vertrouwde omgeving dichtbij huis.

De leider van de groep krijgt eerst een training (zie teamtraining). Hij of zij leidt de groep vervolgens door het programma aan de hand van het ‘handboek voor leiders’. Alle deelnemers krijgen een cursusboek.

De cursus kan verschillende vormen aannemen. De groep kan 9 weken lang één avond in de week bij elkaar komen en daarna de cursus afsluiten met een hele dag samen. Of de groep komt bijvoorbeeld een maand lang elke zaterdag bijeen.

De cursus is flexibel van opzet en goedkoop. Je kunt als groep beslissen wat het beste bij jullie situatie past.

“Ik heb geleerd dat alle emoties door God zijn gemaakt en dat we ze mogen en moeten uiten. Ik heb een keuze in hoe ik met deze emoties omga; breng ik ze bij God of plant ik een zaadje van bitterheid in mijn hart.”

Anoniem

“Ik heb God beter leren kennen. Ik zag Hem altijd als een strenge, oordelende maar rechtvaardige Vader. Ik heb geleerd dat er geen oordeel is door wat Jezus voor mij heeft gedaan. God is nu een liefdevolle Vader.”

Anoniem