FEEST!

FEEST!

Ik wil vrolijk zijn, u toejuichen, uw naam bezingen, Allerhoogste,

                                                                                                    (Psalm 9:3)

De uitleg van ons logo:

Het maken van een logo is best nog een heel proces. Je wilt er iets mee communiceren en wij denken dat dit is gelukt.

Jozef die zijn veelkleurige jas draagt staat voor de inhoud van het programma, want samen gaan we door zijn levensverhaal heen. Hij vindt Gods bestemming door zijn dromen en pijn en verdriet heen. Jozef leidt ons naar Jezus, die ons wil genezen van al onze pijn en verdriet en ons ook die kleurige jas geeft om te dragen en te dromen.

De wereld staat voor “ga en maak alle volken tot mijn discipelen(Matt. 28:19)            

We zien dat dit programma al in verschillende landen en werelddelen gebruikt wordt om dichter bij Jezus te komen en we geloven dat er nog veel landen zullen volgen.

De golf over de wereld is de golf van vreugde, genezing en bevrijding die door Zijn Geest aan ons allen gegeven zal worden, als we Jezus volgen en Hem toelaten in ons hart om Zijn werk te doen.

BLIJ EN VERHEUGD

geven wij kennis van de vernieuwde website en de geboorte van onze stichting Droom & Leef!

En de video’s met ondertiteling zijn klaar en er wordt al mee gewerkt.

Alle eer en glorie aan God die ons bij dit alles geweldig heeft geholpen.

 

Wat is er ontzettend veel werk verzet in het afgelopen jaar. Met vele mensen hebben we de tijd dat we thuis moesten en moeten zitten op een goede manier besteed.

DIT JAAR BESTAAT DROOM & LEEF 10 JAAR!

Wat begonnen is vanuit een droom is uitgegroeid tot een ware organisatie. Het zaadje van die droom heb ik in Gods hand gelegd en Hij heeft vrucht gegeven, zodat er een hele schoof ontstond. En de zaadjes van die ene schoof zijn vermenigvuldigd met meer teams in meer landen.

Ik ben de tel kwijtgeraakt van waar we allemaal geweest zijn en hoeveel mensen door dit programma al aangeraakt en geholpen zijn.

Alle eer is dan ook voor Hem die ons lief heeft, ons door en door kent en niets liever wil dan een persoonlijke relatie met ieder van ons.

Door de jaren heen hebben we God aan het werk gezien. De vele getuigenissen spreken daar over. Maar ook in ons persoonlijke leven hebben we steeds weer mogen ervaren dat het loslaten en in Zijn handen leggen een terugkerend proces is.

Mijn vertrouwen is door de jaren heen gegroeid door de woestijnperiodes heen. Want het is/was vaak een strijd van zoeken en vinden, loslaten en doorgaan. Ik zelf moest vele keren door dat groeiproces van genezing heen.

Gaan en in beweging komen is een keuze.

Het begint altijd weer met je eigen wil. En dan het doordenken en luisterend aan Zijn voeten zitten en tenslotte in vertrouwen erop uit gaan.

Ik ben dankbaar voor al die mooie mensen die ik heb mogen ontmoeten. Voor allen die door de jaren heen hun talenten hebben ingezet om aan Zijn koninkrijk te bouwen. Samen zijn we een verzameling van bonte kleuren, gevuld met Zijn Geest en het verlangen om Hem te dienen en om mensen aan Zijn voeten te laten rusten en tot genezing van hun hart te laten komen.

Het is niet vanzelf gegaan en ik besef heel goed wat een moeite het allemaal heeft gekost. Na de opnames in september nog uren, dagen en weken lang editing, vertalingen, bouwen aan de website en ook nog een stichting opzetten. We waren met elkaar goed bezig en zien nu een resultaat waar we trots op mogen zijn. Ik ben trots op jullie allemaal! Bedankt voor het vele werk dat jullie hebben verzet, voor jullie inzet, je strijd en je tijd.

In geloof gaan we verder en door Hem gaan we nog meer vrucht dragen.

Tijd voor een feestje dus, maar ja hoe ga je dat doen in corona tijd? In oktober bestaat Droom & Leef 10 jaar en we hopen dat we dan weer eens bij elkaar kunnen komen om samen al deze dingen te vieren en God de eer en glorie toe te zingen.

Dit schrijft een werker in een ander land:

 

Jozef in een ‘nieuw jasje’?!

Na een aantal jaar regelmatig werken met het Droom & Leef programma, was er voor ons team toch weer een eerste keer – deze week gaven we de cursus online! Na een verhuizing, veel voorbereiding en lang wachten konden we eindelijk aan de slag met een eerste groep in ons nieuwe land. Door corona nog even niet face-to-face, maar zo gaat het ook! Zeven vrouwen met zes verschillende nationaliteiten hebben het commitment gemaakt om de komende tien weken samen met God op weg te gaan, te luisteren naar het verhaal van Jozef, en te kijken naar hun eigen hart. Het is nog even aftasten, en wennen aan de techniek, maar we zijn blij met de open en warme sfeer die er al heel gauw was. Met het nieuwe videomateriaal uit Nederland, aangevuld met ‘live’ getuigenissen en gesprekken in kleine groepjes werd de avond een mooi geheel. Dank U Heer! Bidden jullie mee voor deze zeven zussen?