Wat een jaar

Wat een jaar

Het geloof nu is de zekerheid der dingen, die men hoopt, en het bewijs der dingen, die men niet ziet. Want door dit (geloof) is aan de ouden een getuigenis gegeven. Door het geloof verstaan wij, dat de wereld door het woord Gods tot stand gebracht is. Hebr 11:1-3

Het filmproject is in volle gang: het monteren en de vertaling. Het wordt al in 6 verschillende talen vertaald en dat is een hele klus met de nodige probleempjes om op te lossen. Ik weet zonder de hulp van Hem die ons allen liefheeft gaat het niet lukken. Wij zijn over het algemeen onervaren in het opnemen van de video’s het monteren en de vertaling. En als ik dan naar het resultaat kijk kan het altijd beter en mooier. Maar daar gaat het niet om: Het gaat om gehoorzaamheid, doorzettings-vermogen, doen wat Hij van ons vraagt. Met de zekerheid dat Hij zal afmaken wat Hij begonnen is, dwars door onze imperfectie heen.

                    Hij gaat mensenharten aanraken, dat geloof ik!

Website

Het is nu ook noodzakelijk dat we een goede website hebben. En dat is geen eenvoudige website, maar 1 waar je de boeken kan bestellen, waar op een beveiligd deel de video’s staan, de trainingen, etc.

Op dit moment zijn we in gesprek met een bedrijf die ons daar mee wil helpen. Maar alles heeft zijn prijs en wat schrok ik daarvan. Een hele klus die ook weer totaal nieuw voor me is. Wat een uitdagingen dit jaar. Ik ben blij dat God overziet en mensen toevoegt die kunnen helpen.

Stichting

Door de groei van Droom & Leef wordt het ook tijd om een stichting op te richten. Wat in CA gebeurt blijft bij PI, maar er zijn ondertussen ook andere landen bij gekomen en om die landen ook goed te kunnen ondersteunen hebben we een stichting nodig. Dus ook dit proces starten we op en zijn we voor aan het bidden (voor de juiste mensen en de financiën).

 

Centraal Azië (CA)

Wat ik persoonlijk erg leuk vind om te vermelden is dat we de video met het team in CA hebben gemaakt. Het drama dat in de video wordt gespeeld is opgenomen in CA, maar ook verschillende getuigenissen zijn daar opgenomen. Ik was zelf erg geraakt om dat team terug te zien in de video en de kleding van de dramastukken te herkennen …. Dan besef en voel je diep van binnen weer: wat een geweldige droom heeft God me gegeven en Hij gaat door met wat Hij begonnen is!

Maar God zit niet stil, waar deuren dicht gaan opent Hij weer een andere deur. En zo worden we uitgedaagd om door te gaan, niet op te geven, niet stil gaan zitten, maar Gods weg te blijven zoeken en met Hem te wandelen.

We zitten in een  proces van Zoeken, luisteren, wandelen,    geloven. Stil zijn, doorgaan, vertrouwen.

Gebed

 Willen jullie bidden en danken voor alle teams die op dit moment zo hard werken om alles klaar te krijgen?

Bidt ook voor de website en opzetten van de stichting.

Begin volgend jaar willen de eerste groepen met de video aan de slag gaan. Bidt dat God met Zijn Geest mensenharten gaat aanraken.