We hebben goed nieuws…

We hebben goed nieuws…

Droom & Leef gaat online!

Lieve vrouwen! 
Na een poosje niets van ons gehoord te hebben, zijn we dankbaar en blij dat we je met deze nieuwsbrief weer mooi nieuws kunnen brengen. Lees dus gauw verder en laat ons weten wat je ervan vindt. We vinden het fijn dat we weer contact hebben en we hopen gauw iets van je te horen! 

Hartelijke groet van het Droom & Leef-vrouwenteam,
dat deze keer bestaat uit: 
Corianne, Emmeria, Marieke en Jacoline

We hebben goed nieuws… Droom & Leef gaat online!
Na een jaar vanwege alle coronamaatregelen verlangend aan de kant te hebben gezeten, hebben we het prachtige programma van Droom & Leef omgezet naar een online variant. Donderdagavond 18 maart gaan we hiermee van start!!  

We hebben goed nieuws… Droom & Leef gaat online!
Na een jaar vanwege alle coronamaatregelen verlangend aan de kant te hebben gezeten, hebben we het prachtige programma van Droom & Leef omgezet naar een online variant. Donderdagavond 18 maart gaan we hiermee van start!!  

Alle thema’s komen voorbij: 
* identiteit
* Gods droom voor jou
* familie & opvoeding
* verleiding
* vrijheid
* Gods stem verstaan
* vergeving en genezing

Hoe werkt dat praktisch?
We starten met een kleine groep van 9 vrouwen. Deze deelneemsters krijgen een code om in te loggen bij het online programma Zoom. Door middel van beeldbellen zie je elkaar en kun je met elkaar praten. Het is ook mogelijk om in kleine groepjes apart met elkaar te praten. Zo kunnen we ook splitsen in de praatgroepen en maatjes.

Goodiebag
Van te voren krijgen de vrouwen een leuke goodiebag toegestuurd, met daarin het werkboek, de materialen voor de verwerkingen en uiteraard de cadeautjes (nog niet verklappen hoor!). 

Uitlegavond Zoom
Voor vrouwen die nog nooit met dit programma hebben gewerkt, geven we een aparte uitlegavond. Dan oefenen we het inbellen en het opsplitsen in groepjes en weer terugkomen in de centrale groep. 

Op welke data is de cursus?
De cursus wordt gegeven op 9 donderdagavonden van 19.30 – 21.00 uur en 1 zaterdag. De data zijn: 
* 18 en 25 mrt
* 01, 08, 15, 22 en 29 april
* 20 en 27 mei
We hopen 12 juni een hele zaterdag live bij elkaar te kunnen komen. Dit is uiteraard afhankelijk van de coronamaatregelen. Dit overleggen we nog met de deelneemsters. 

Uitlegavond Zoom
Geen ervaring met videobellen? Op maandagavond 15 maart is er een speciale uitleg over het videobelprogramma Zoom. 

Bid en denk je met ons mee? 
Omdat jij als geen ander weet hoe God door dit programma heen kan werken, vragen we je om voor deze cursus te bidden. Bid dat God opnieuw vrouwen aanraakt en hen aanspoort deel te nemen. 

Ken je iemand?
Misschien komt er al gelijk een naam in je op? Bid er dan voor en praat er met haar over. Uiteraard kun je haar verwijzen naar onze Facebookpagina www.facebook.com/droomenleef. Inschrijven of meer informatie kan via vrouwen@droomenleef.nl Mocht je zelf nog meer willen weten, neem dan ook contact met ons op via dit e-mailadres. Deze cursus is helaas minder geschikt om als herhaling te volgen. 

Bidden via WhatsApp
Wil je graag meer betrokken zijn bij Droom & Leef? Geef je dan op voor de gebedsgroep via WhatsApp. Dan krijg je regelmatig een update of speciaal gebedsverzoek. 

‘En dit is de vrijmoedigheid die wij hebben in het toegaan tot God, dat Hij ons verhoort, telkens als wij iets bidden naar Zijn wil.’
1 Johannes 5:14 (HSV)

Nieuwe website
Droom & Leef is hard bezig met een nieuwe website, die ook geschikt is voor internationaal gebruik. Met een prachtig nieuw logo en hele mooie foto’s. De laatste puntjes op de i worden de komende weken gezet. Tot die tijd is de huidige website niet helemaal meer up-to-date. Dus als je iemand hiernaar verwijst, moet je dat er wel even bij zeggen. Of verwijs ze naar de Facebook-pagina www.facebook.com/droomenleef. Hier posten we vanaf nu info over de nieuwe online cursus. 

Alvast bedankt  voor je meeleven, gebed en promotie. We zien er naar uit wat God opnieuw in de levens van vrouwen gaat doen. En houden je uiteraard op de hoogte!